Wednesday, 27 January 2010

Gerobok Sudah Berbaju


Assalamualaikum dan selamat malam..masa berlalu pantas...kena mencuri-curi waktu untuk entry. Nak tunggu masa free betul2 tak akan adalah..., Kepada kekawan yang telah meninggalkan pesan, jangan risau tak cepat lambat, tetap kurespon yaaa..tunggu ya..
Hari ni telah terima satu sampul besar pos laju lagi .....boss yang bagi sampai ke tanganku..gamaknya dia mesti ingat mesti ada hal penting ni..aku pun ingat gitu juga ..bila bukak hehehe...napkin yang dittip oleh kak yon sudah sampai...jeng2 tu dia.. bestnya...Napkin kain kotak warna biru dan coklat air bersulamkan renda kait kelilingnya..terimakasih kak Yon...cantik dan comel buatan napkin ni...Lepas Isyak baru teringat napkin masih dalam sampul..buka2 terus posing kat gerobok tak berpintu ni...ni yang warna biru ..yang coklat air tu simpan dulu...ok ke kak yon letak kat sini? Kalau hias2 ini memang x reti , main belasah je ( istilah bossku) Rasanya napkin ni banyak gunanya selain alas gerobok, untuk meja makan pun cantik ...untuk alas bakul pun ok kut..

Ini gambar lama dulu sebelum berbaju...Dalam pada itu pada itu, nak kongsi juga teko gemuks & cawan ala2 sunshine meakin tu adalah hasil barter dengan silent blogger di selatan tanahair...teko & gengnya tu sangat bermakna bagiku dalam melengkapkan koleksi meakin2 polos. Terimakasih ya, nanti akak entry semula dengan isinya sekali hehehe... Teko tinggi pinky tu pula hasil barter dengan blogger Ezany..t.q ya ezany. Oh ya tureen meakin rossan barter ngan Shas tu yang rajin tolong kekawan semua ....Selain itu koleksi atas dan koleksi bawah adalah pemberian seorang rakan.. Ok sampai di sini dulu ya..kita jumpa lagi..semoga panjang umur , sihat badan dan murah rezeki ..bye....bye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails