Monday, 18 April 2011

Antik di Cameron Highland

Assalamualaikum & Salam Sejahtera





Apakhabar semua.....jumpa kita kembali. Masa berlalu pantas dan urusan bertambah..tak pernah bernoktah. Urusan kerja, urusan peribadi , urusan yang dicari-cari ..ishh entahlah..bukannya tak rindu kat blog ni tapi apakan daya. Walaupun akak tak dpt selalu berblogging di sini namun sentiasa mencari2 kesempatan untuk menjenguk koleksi geng2 lain. Terimakasih kepada kekawan yang masih sudi ke mari ...sayang kalian...muahhhh...jika ada kesempatan akak pun tak mahu ketinggalan menjenguk blog2 member semua...Buat masa ni akak memang sibuk memanjang dengan urusan anak2. Mungkin ramai yang tak tahu akak ada blog masakan ' Cooking Time' yang link kat sebelah blog ni...Blog masakan akak ni kerap juga diupdated sebab memang akak memasak setiap hari.. okeh apapun akak nak sharing satu cerita di sini. Jum tengok.....

TIME TUNNER CAFE



Bulan lepas, akak pergi Cameron Highland. Semasa akak pergi ke satu tempat untuk memetik strawberry, akak terperasan semasa sedang duduk dalam satu cafe yang berkonsepkan barang-barang lama. Semasa sedang minum selepas memetik strawberry, tiba2 akak terpandang sekeliling penuh dengan koleksi lama. Apabila akak bercakap dengan tuan cafe, dia kata kat bawah ada muzuem mempamerkan barang-barang lama. Apa lagi melompat akak nak pi tengok malangnya rombongan akak dah nak bertolak pergi...punyalah terkilannya akak tak dapat tengok..hanya sempat ambil gambar persikitaran untuk kenangan.






Sekiranya ada peluang lagi ke sini, akak akan pastikan singgah di Cafe ni untuk tengok koleksi lama yang dipamerkan di muzuem tu. Kepada tuan cafe ' Time Tunner' ni akak ucapkan terimakasih atas layanan mesra beliau. ok lah kita jumpa lagi...masa dah sampai untuk akak berhenti...jumpa lagi ...bai..bai....

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails