Monday, 29 November 2010

~Rose Merah Kuning~ " Di mana ibu ku..."

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera
Titipan Sahabat
Adussss....tebalnya abuk kat blog ni...hari berganti, masa berlalu..tahun baru mula nak menjelma lagi...blog ni hampir dilupai...tapi tidakkkkk....hanya blog je tak beroperasi tapi isi blog masih seperti dulu. Tambahan baru2 ni dapat kiriman dari seorang sahabat yang jauh di selatan tanahair nun...satu kiriman yang menyebabkan hati rasa terharu kerana walaupun hampir dah putus hubungan alam maya tapi bila dapat titipan ini..menyuntik semangat semula ..terimakasih tak terhingga kepada kawan yang seorang ni walaupun perkenalan di alam maya ni saja tapi memberi penuh pengertian dalam erti persahabatan..

Set bunga roses ni sebenarnya akak tak de satu pun ...tapi memang suka tengok kat blog members ...tengok bunganya yang cool je..rose kuning lagi..Memang nampak ada blog2 yang jual tapi tutup mata sebelah je sebab tak nak mulakan . Dah tahu susah nak lengkapkan set ni.. Tapi rasa hati tu macam boleh dibaca oleh sahabat di selatan ni...tiba2 dapat maklumat yang set ni akan dikirim sebagai gift . Kembang hati akak ni haa..mana boleh ditolak rezeki nak smpai...dengan senang hati akak terima dan terimakasih yang tak terhingga atas ingatan ni. Hanya yang susah hati di manalah akak nak cari ibu teko ni...jarang sgt akak tgk teko ni dijual ..apapun tunggu je lah keajaiabn berlaku . Sebenarnya banyak dah kejutan dan keajaiban berlaku dalam dunia blog antik ni ..dan sangat mengujakan.. Untuk rakan2 maya semua, bagi akak hobi ni bukan sekadar hobi semata tapi telah memanjangkan siratulrahim dan ingatan antara kita ...moga persahabatan kita semua berpanjangan ..amin.



Kepada kekawan yang terbaca berita terkini dari blog akak ni, kalau lah ada ibu teko yang nak letgo, barter, atau nak bagi je hehehe...bagitau akak ya. Moga satu hari nanti akak dapat ibu teko sirose merah kuning ni..sabar2.. . Okeh jumpa kita lagi..lepas ni ada lagi kiriman yang buat akak tersenyum ... dari seorang sahabat dari utara tanah air untuk dikongsi...tunggu yaaaaa....baiii...


3 comments:

  1. Salam Kak Nor64,

    Apa khabar? terimakasih sudi singgah blg azzah yang dah lama tak berupdate tu...blog azzah pun dah berabuk tebal sakan...ada gambar tapi belum edit..jadi tak dapat update...masa pun sangatlah tak mengizinkan...

    cantik kak cwan ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
    2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails